Jongeren – overzicht

Het jongerenwerk van Stichting De Welle richt zich op jongeren tussen de 12 en 21 jaar in de gemeente Hellendoorn en de gemeente Wierden. Je kunt ons overal tegenkomen: op straat, bij activiteiten in de buurt, op school en natuurlijk in het jongerencentrum Place2Be in Nijverdal. Naast het organiseren van activiteiten, bieden we ook een luisterend oor en kun je met alle belangrijke vragen bij ons terecht! Ook als het over lastigere onderwerpen gaat.

Wij proberen verbinding te leggen tussen bewoners en de jongeren, door actief de straat op te gaan om in gesprek te gaan met jongeren en bewoners. Ook nemen we actief deel aan verschillende overleggen met verschillende netwerkpartners zoals de gemeente, scholen, politie en bureau Jeugdzorg.

Stefanie Slot

Ivette Spoolder

Marijke Grutterink

Bart Benneker - Combinatie-functionaris sport

Nieuw: Beweeggids – bewegen in thuisquarantaine
691 460 Stichting De Welle

U kunt de beweeggids hier downloaden om af te drukken. Liever digitaal bekijken? Kijk dan hieronder. De gids is te vergroten en te verkleinen.

De kracht van samen!
1024 683 Stichting De Welle

Naar aanleiding van de persconferentie die minister Rutte op 21 april gaf, werd duidelijk dat de anderhalve meter afstand nog langer bewaard moet blijven. Ook al worden sommige maatregelen – met betrekking tot de jonge doelgroep – wat versoepeld, er is nog steeds geen extra ruimte voor het opzoeken van sociale contacten. Vooralsnog geen grote…