Jongeren – overzicht

Het jongerenwerk van Stichting De Welle richt zich op jongeren tussen de 12 en 21 jaar in de gemeente Hellendoorn en de gemeente Wierden. Je kunt ons overal tegenkomen: op straat, bij activiteiten in de buurt, op school en natuurlijk in het jongerencentrum Place2Be in Nijverdal. Naast het organiseren van activiteiten, bieden we ook een luisterend oor en kun je met alle belangrijke vragen bij ons terecht! Ook als het over lastigere onderwerpen gaat.

Wij proberen verbinding te leggen tussen bewoners en de jongeren, door actief de straat op te gaan om in gesprek te gaan met jongeren en bewoners. Ook nemen we actief deel aan verschillende overleggen met verschillende netwerkpartners zoals de gemeente, scholen, politie en bureau Jeugdzorg.

Stefanie Slot

Ivette Spoolder

Marijke Grutterink

Bart Benneker - Combinatie-functionaris sport