Peuters – overzicht

Stichting De Welle beheert vier peuterspeelzalen op diverse locaties in de Gemeente Wierden. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor een peuterspeelzaal dicht bij u in de buurt. Vanaf de leeftijd van 2½ tot 4 jaar is uw peuter welkom bij één van onze peuterspeelzalen.

Uw peuter mag de peuterspeelzaal op 2 dagdelen bezoeken om te spelen met leeftijdsgenootjes onder de deskundige en enthousiaste leiding van onze leidsters. Er zijn meerdere combinaties van dagdelen mogelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor peuters vanaf de leeftijd van 2 jaar. Tijdig inschrijven, dat kan al vanaf 1 ½ jaar, wordt dus aangeraden.

De 4 peuterspeelzalen van Stichting De Welle beschikken over een vergunning en voldoen aan strikte normen op het gebied van pedagogische kennis, hygiëne en veiligheid, zoals die omschreven staan in de Wet kinderopvang.

Sint  bij de peuters……
1024 768 Stichting De Welle