• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Help Sint helpen

1024 669 Stichting De Welle

De Sinterklaascommissie ‘Help Sint helpen’ is alweer gestart met de voorbereidingen van de Sinterklaasactie van dit jaar. Deze actie is bedoeld voor gezinnen met een kleine beurs in de gemeente Hellendoorn. De uitnodigingen worden in week 43 rondgebracht bij gezinnen met kinderen tot en met 8 jaar, die bekend zijn bij de Raad van Kerken. Om deel te nemen aan deze actie, kunnen de kinderen een kleurplaat inleveren. Voorgaande jaren heeft de Sinterklaascommissie veel kinderen en hun gezinnen blij gemaakt met leuke cadeautjes en wat lekkers. Om deze actie ook dit jaar mogelijk te maken, heeft de Sinterklaascommissie de hulp nodig van alle inwoners van de gemeente Hellendoorn.

Helpt u mee?

Helpen kan op meerdere manieren:

  1. Doneer een cadeautje in de speciale mand, die bij Top1Toys aan de Grotestraat 176 in Nijverdal in de winkel staat. De medewerkers kunnen u eventueel hiermee helpen. De Sinterklaascommissie zorgt er dan voor dat deze cadeautjes goed terecht komen.
  2. U kunt ook zelf nieuw, of zo goed als nieuw, speelgoed aanbieden. Stuur dan voor 6 november een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De spelletjes, puzzels, knutselmaterialen of ander speelgoed moeten compleet zijn, onbeschadigd en geschikt voor kinderen van 0 tot 8 jaar, zodat het namens Sinterklaas kan worden weggegeven. Knuffels, kleding en speelgoed waarvoor batterijen nodig zijn, zijn niet geschikt voor deze Sinterklaasactie. Namens Sinterklaas ziet de Sinterklaascommissie hier streng op toe. Dat geldt ook voor de kwaliteit van het aangeboden speelgoed.
  3. U mag ook een financiële bijdrage leveren waarvoor de Sinterklaascommissie cadeautjes kan kopen. Elk bedrag is welkom. U kunt dit overmaken op rekeningnummer NL18 RABO 0120 9044 11 t.n.v. De Welle o.v.v. Help Sint helpen.

De Sinterklaasactie ‘Help Sint helpen’ is een gezamenlijk initiatief van Trefpunt Minima en De Welle- Vluchtelingenwerk. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Trefpunt Minima, tel. 06-10633846, bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.