• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Op pad met de Mooi Meegenomen Bus in maart

270 180 Stichting De Welle

Voor maart zijn de volgende ritten gepland met de Mooi Meegenomen Bus van De Welle:

Vanuit de gemeente Hellendoorn

Komende maand rijdt de Mooi Meegenomen Bus onder andere naar Krönnenzommer, waar de band ‘Veur elkaar, voor elk wat wils’ optreedt. Er wordt een bezoek gebracht aan de Bolletje winkel in Almelo en voor de paasinkopen rijdt de bus naar tuincentrum Borghuis in Deurningen.

Klik hier voor het volledige programma van de ritten vanuit de gemeente Hellendoorn.

Vanuit de gemeente Wierden

Vanuit de gemeente Wierden wordt een bezoek gebracht aan Pannenkoekerie in den Markenrichter in Ambt-Delden. Ook vindt er een toertocht door de regio plaats en zal de bus ook voor de wierdenaren naar het tuincentrum rijden om paasinkopen te kunnen doen. Deze rit gaat naar Intratuin Lochem.

Klik  hier voor het volledige programma van de ritten vanuit de gemeente Wierden.

Over Mooi Meegenomen

De Mooi Meegenomen-bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Er is plaats voor maximaal zeven mensen per uitje. Als deelnemer wordt u thuis opgehaald en weer veilig thuisgebracht. De kosten voor de uitstapjes zijn afhankelijk van het soort activiteit (zie programma). Aanmelden kan telefonisch via De Welle:

  • Voor ritten vanuit de gemeente Hellendoorn: telefoon 0548-638800 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.
  • Voor ritten vanuit de gemeente Wierden: telefoon 0546-571693 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Wilt u het programma persoonlijk ontvangen? Stuur dan een berichtje naar s.berendijk@stichtingdewelle.nl.