• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Gezond Leven is Kinderspel – themabijeenkomst voor ouders/verzorgers

1024 682 Stichting De Welle

Een gezonde, veilige en kansrijke omgeving, dat gun je ieder kind! Vanuit dit perspectief slaan De Welle, Kosmo Kinderopvang, Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Hellendoorn en JOGG Hellendoorn de handen ineen. Op maandag 27 mei 2024 organiseren zij een themabijeenkomst speciaal gericht op ouders/verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar in de gemeente Hellendoorn.

Opvoeden brengt uitdagingen met zich mee
Soms kan het opvoeden van je kind behoorlijk uitdagend zijn. Het kan lastig zijn om te weten hoe je het beste kunt reageren als je kind niet luistert, niet wil eten, niet slaapt of ontevreden is. Gelukkig hoef je als ouder niet alleen te worstelen met lastige opvoedsituaties. Er wordt een themabijeenkomst georganiseerd speciaal voor ouders zoals jij, waar je waardevolle inzichten en tools krijgt om op een positieve manier met deze situaties om te gaan.

Gezond leven is breder dan voeding en bewegen
Als je mensen vraagt waar zij aan denken bij gezond leven, dan worden voeding en sporten (bewegen) verreweg het vaakst genoemd. Maar het aspect van ‘gezond leven’ is veel breder. Wat te denken van de mentale gezondheid, het medialandschap waarin jonge kinderen tegenwoordig mee opgroeien en de slaapproblematiek die kinderen (kunnen) ervaren. Al deze aspecten hebben invloed op de ontwikkeling en gezondheid van jonge kinderen.  Tijdens de themabijeenkomst kunnen belangstellende ouders/verzorgers één van de vijf themasessies volgen:

  1. Mentale gezondheid
  2. Mediawijsheid
  3. Voeding
  4. Bewegen
  5. Slapen

Ook GGD Twente is van de partij om je te informeren en adviseren over hoe je je kinderen gezond en veilig kunt opvoeden, van baby tot jongvolwassene.

Aanmelden
Ervaar jij als ouder op bovengenoemde punten ook uitdagingen tijdens het opvoeden van je kind(eren).  Meld je dan vandaag nog aan voor deze waardevolle bijeenkomst en begin met het bouwen aan een positieve en gezonde opvoeding! Deelname is gratis en aanmelden kan via de volgende link: https://forms.office.com/e/ypkzWd7VMu.

Datum:                27 mei 2024
Aanvang:            19.15 uur
Locatie:               Multifunctioneel Centrum De Holtink, Mensinkweg 6a, Nijverdal