• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Opening Skatepark Nijverdal op zaterdag 20 april 2024

1024 682 Stichting De Welle

Op zaterdag 20 april a.s. is de officiële opening van Urban Skatepark Nijverdal in het Blokkenpark. Speciale gast bij deze opening is professioneel skateboarder Keet Oldenbeuving. Na de officiële opening om 13.30 uur geeft Keet een demo en is er de unieke kans om met haar in gesprek te gaan. Rond 14.15 uur begint een clinic, waar ze skaters een aantal basis-tricks leert. Iedereen is van harte welkom om erbij te zijn en om mee te doen.

Het Urban Skatepark Nijverdal is samen met skaters uit de gemeente Hellendoorn tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door:

Voor, door en met jongeren
In Even Buurten nr. 5 ook een artikel over het vernieuwde skatepark – voor jongeren, door jongeren en met jongeren – klik hier voor het artikel

Over Keet Oldenbeuving
De 19-jarige Keet Oldenbeuving begon haar skateboardavontuur al op zevenjarige leeftijd. Op een skateboard voelt Keet zich vrij. Skateboarden geeft haar zelfvertrouwen, het zorgt voor vriendschappen, prikkelt haar creativiteit en brengt haar op plekken overal in de wereld. Met indrukwekkende prestaties, waaronder een Europese titel, Nederlandse kampioenschappen, wereldbekeroverwinningen en deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo, heeft Keet al veel bereikt. De komende maanden zal ze zich richten op het veiligstellen van een plek op de Olympische Spelen van Parijs.