• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Fietsclub De Welle weer van start

1024 683 Stichting De Welle

Komende maand begint het fietsseizoen van Fietsclub De Welle. Op de dinsdagen in de even weken maken de leden van deze club een mooie fietstocht door de omgeving. De eerste fietstocht staat gepland voor 16 april. De laatste fietsdag van 2024 is op 17 september. Iedereen is van harte welkom!

De lengte van deze fietstochten is ongeveer 25 tot 30 kilometer. De start is altijd om 9.30 uur tegenover De Welle, in het doodlopende stukje van de Constantijnstraat. Halverwege de rit is er een koffiepauze. Veel deelnemers vinden dit al een leuk moment op zich.

De route gaat voornamelijk over rustige fietspaden, waarbij de bekende knooppuntenroutes zo veel mogelijk worden vermeden. De gemiddelde snelheid is 15 km per uur, zodat ook deelnemers met een fiets zonder elektrische ondersteuning ontspannen kunnen meefietsen en er onderweg voldoende gelegenheid is om een praatje met andere deelnemers te maken.

Lijkt het je leuk om een keer mee te fietsen? Je bent van harte welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel vragen we alle deelnemers om een telefoonnummer van een contactpersoon bij zich te  hebben, zodat we weten wie we in geval van nood kunnen bellen.