• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Ritten Mooi Meegenomen Bus in oktober 2023

270 180 Stichting De Welle

Voor oktober zijn de volgende ritten gepland met de Mooi Meegenomen Bus van De Welle:

Ritten vanuit de gemeente Hellendoorn

Komende maand rijdt de Mooi Meegenomen Bus naar Krönnenzommer, waar het Christelijk Mannenkoor uit Westerhaar optreedt. Er wordt een bezoek gebracht aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen en de Intratuin in Lochem en er wordt een verlichte boerderijentocht gereden door Markelo en omgeving.

Klik hier voor het volledige programma van de ritten vanuit de gemeente Hellendoorn.

Ritten vanuit de gemeente Wierden

Vanuit de gemeente Wierden wordt een bezoek gebracht aan het museum Bussemakerhuis in Borne. Het enige overgebleven en opengestelde linnenhandelshuis in Nederland, waar de bezoekers de ontstaansgeschiedenis van de Twentse textielindustrie kunnen ontdekken. Eind oktober volgt er een toertocht door de omgeving om te zien hoe de natuur is verkleurd in prachtige herfsttinten.

Klik  hier voor het volledige programma van de ritten vanuit de gemeente Wierden.

Over Mooi Meegenomen
De Mooi Meegenomen-bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Er is plaats voor maximaal zeven mensen per uitje. Als deelnemer wordt u thuis opgehaald en weer veilig thuisgebracht. De kosten voor de uitstapjes zijn afhankelijk van het soort activiteit (zie programma). Aanmelden kan telefonisch via De Welle:

  • Voor ritten vanuit de gemeente Hellendoorn: telefoon 0548-638800 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Voor ritten vanuit de gemeente Wierden: telefoon 0546-571693 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Wilt u het programma persoonlijk ontvangen? Stuur dan een berichtje naar m.devries@stichtingdewelle.nl.