• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Level Up weerbaarheidstraining voor jongeren

1024 1024 Stichting De Welle

Het jongerenwerk van Stichting De Welle heeft in samenwerking met Avedan en Evenmens een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Vorig jaar hebben vijf jongeren uit Hellendoorn deze training gevolgd en succesvol afgerond. Ze gaven allemaal aan een verandering te hebben doorgemaakt en dat dit een positieve bijdrage heeft geleverd hoe ze nu in het leven staan. Deze zomer start deze training daarom ook aan in de gemeente Wierden!

De weerbaarheidstraining, Level Up, is een weerbaarheidstraining die zich richt op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod, ook zal er aandacht worden besteed aan stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting.

Ben je tussen de twaalf en zestien? Kun je soms wel een beetje hulp gebruiken? Vanaf 24 augustus 2021, elke dinsdag van 15:30 tot 17:00 zal er op aan de Dokter G.H. Beensweg 21 een reeks van 8 bijeenkomsten worden georganiseerd. Er zijn tien plekken beschikbaar en deelname is gratis. Wees er snel bij als je mee wilt doen.

Opgeven kan tot 8 augustus via onderstaande link:
www.evenmens.nl/levelupwierden